Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Turkey flag icon
Turkey
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Gedeelde ambities waarmaken

U wilt graag een zonnepark of windpark ontwikkelen. Een mooie ambitie waar Statkraft met 125 jaar kennis van hernieuwbare energie graag in ondersteunt. Zodat u als energiecoöperatie de juiste stappen zet voor een productief én duurzaam project. Gedeeld ondernemerschap waarbij niet alleen wij samen, maar de hele gemeenschap geniet van de opbrengst.

Daarom Statkraft als partner

  • Financieel stabiele partij
  • Technische en operationele expertise
  • Uitstekend portfolio van duurzame projecten

Versterk met onze slagkracht

Als energiecoöperatie wilt u efficiënt verduurzamen. Met de juiste kennis in huis en respect voor de leefomgeving. Ook wij vinden verbinding met betrokkenen en aandacht voor natuur een belangrijk uitgangspunt. Daarom is Statkraft lokaal georiënteerd en zo staan we samen sterker in het creëren van draagvlak. Daarnaast bieden wij technische en specialistische hulp op alle vlakken waar uw coöperatie dat nodig heeft. Op die manier krijgt u bovendien inzicht in de risico’s en de kosten. Gebruik onze slagkracht in alle fases van uw zonne- of windpark!

 

Wij helpen bij:

 

Haalbaarheid afstemmen Voorfinanciering onderzoeken Uitvoering en toezicht op de bouw
Informatiebijeenkomsten Vergunningen regelen Beheer en onderhoud
Technische ontwerpen en projectuitwerking Juridisch advies bij contract met landeigenaren Afname van elektriciteit

Kennis delen met energiecoöperaties

Op 30 juni vond onze webinar plaats: Kennis voor en door energiecoöperaties. Over optimale samenwerking tussen energiecoöperatie en energiebedrijf. Word wijzer en kijk hier de webinars terug.     

meer informatieMet energie vooruit

Statkraft loopt voorop in de overgang naar volledig hernieuwbare energie. Want wij geloven dat we slimmer kunnen omgaan met onze aarde. Daarom ontwikkelen wij al decennia lang duurzame innovaties en ondersteunen lokale initiatieven. Samen met energiecoöperaties zoals u halen we groene stroom uit zon en wind.

Lees meer

We zijn benieuwd naar uw ambitie

Van dromen naar daden. Wij horen graag uw plannen, zodat wij u verder kunnen helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of een voorstel.Voor u als energiecoöperatie

Wilt u aan de slag met een eigen zonne- of windpark? Maak de stap naar duurzaam samen met Statkraft. Dan kunt u rekenen op alle technische kennis, juridische hulp en ruime expertise van de energiemarkt. Gebruik onze slagkracht voor uw groene ambities! We zijn benieuwd naar uw plannen.