Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Energie-oplossingen die zekerheid bieden

U kunt bij Statkraft rekenen op een breed aanbod aan groene oplossingen. Daarmee verduurzaamt uw bedrijf volledig, verrijkt u uw portfolio en voldoet u aan alle wettelijke verplichtingen. Opgericht in 1895 in eigendom van de Noorse staat is betrouwbaarheid ons handelsmerk geworden.

Stabiliteit en garantie

De energie die u koopt, komt voor 100% uit hernieuwbare bronnen zoals zon, wind en water. Die zekerheid heeft u met onze Garanties van Oorsprong (GvO); onze duurzame certificaten voor een krachtig bewijs voor eerlijke stroom. Verkoopt u uw opgewekte energie aan Statkraft? Dan heeft u de garantie van stabiele inkomsten. Voor zowel afnemers, leveranciers als producenten beperken wij bovendien de risico’s. Door nauwkeurige analyses spelen we snel in op weersveranderingen of prijsschommelingen.

Partijen die wij helpen

Statkraft sluit de behoeftes van partijen in de energiemarkt op elkaar aan. Met een oplossing op maat, zodat u winstgevend kunt verduurzamen. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Energieproducenten

Uw geproduceerde energie verkopen aan Statkraft betekent garantie over vaste prijzen voor een lange termijn. Ook kunnen we prijzen juist aanpassen aan de veranderende markt. Wat uw behoefte ook is, wij bewegen mee met uw doelstellingen.

Industrie en grootzakelijke energiegebruikers

Maak de stap naar volledig hernieuwbare energie samen met ons. Dan bent u voorbereid op de toekomst met een volledig duurzame bedrijfsvoering. Wij leveren op vaste basis stroom, tegen gunstige tarieven en beperken uw bedrijfsrisico’s.

Solar panels and grid
Photo: Statkraft

Energieleveranciers

Zorgeloos eerlijke energie inkopen doet u bij Statkraft. Wij kennen de markt en spelen snel in op prijsschommelingen en veranderende weersomstandigheden. Zo kunt u zich volledig richten op andere taken, zoals klantcommunicatie of productontwikkeling.

Onze diensten