Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Oplossingen die zekerheid bieden

U kunt bij Statkraft rekenen op een breed aanbod aan groene oplossingen. Daarmee verduurzaamt uw bedrijf volledig, verrijkt u uw portfolio en voldoet u aan alle wettelijke verplichtingen. Opgericht in 1895 in eigendom van de Noorse staat is betrouwbaarheid ons handelsmerk.

De energie die u koopt, komt voor 100% uit hernieuwbare bronnen zoals zon, wind en water. Die zekerheid heeft u met onze Garanties van Oorsprong (GvO) onze duurzame certificaten voor een krachtig bewijs voor eerlijke stroom. Verkoopt u uw opgewekte energie aan Statkraft? Dan heeft u de garantie van stabiele inkomsten. Voor zowel afnemers, leveranciers als producenten beperken wij bovendien de risico’s. Door nauwkeurige analyses spelen we snel in op weersveranderingen of prijsschommelingen.

Partijen die wij helpen

Statkraft sluit de behoeftes van partijen in de energiemarkt op elkaar aan. Met een oplossing op maat, zodat u winstgevend kunt verduurzamen. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Onze diensten

Samen vooruit in hernieuwbare energie

Statkraft loopt voorop in de overgang naar volledig hernieuwbare energie. Want wij geloven dat we slimmer kunnen omgaan met onze aarde. Daarom ontwikkelen wij al ruim 125 jaar duurzame innovaties en ondersteunen wij lokale initiatieven. Samen met de industrie, het bedrijfsleven en de gemeenschap halen we hernieuwbare energie uit zon, wind en water.