Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Turkey flag icon
Turkey
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Verantwoordelijkheid en teamgeest

Neem je graag je verantwoordelijkheid en wil je tegelijkertijd op je teamgenoten kunnen vertrouwen?


Dan zit je bij ons goed! Bij Statkraft heb je als deskundige op je vakgebied de vrijheid om je eigen beslissingen te nemen en neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen projecten en processen. En omdat het uitwisselen van ervaringen, kennis en ideeën jou (en ons) tot nog grotere successen in staat stelt, draait het allemaal om communicatie: je zult getuige zijn van echte teamgeest binnen onze onderneming - inspirerend, respectvol en ondersteund door het enthousiasme voor wat we doen en willen bereiken.  

Ruimte voor nieuwe ideeën

Duurzame energie is de oplossing bij uitstek voor de uitdagingen op energiegebied waar de wereld momenteel voor staat. We zijn ervan doordrongen dat onze werknemers onze voornaamste bron zijn van de ideeën die ons een stap dichter bij een duurzame toekomst brengen - ideeën die we willen helpen waarmaken. 

Duurzaamheid

Denk jij graag groter en vind je dat duurzaamheid ons allemaal aangaat? 

Wij ook! Want wij zijn groen tot op het bot: we zetten ons met passie in voor schone-energiebronnen en ondersteunen werknemers bij wie in het dagelijks leven duurzaamheid ook centraal staat - in woord en daad.  
Hebben we je nieuwsgierig weten te maken? We zien ernaar uit om kennis te maken met jou en je superkracht. Solliciteer nu en laten we samen werken aan en voor een groene toekomst. Hier vind je alle vacatures voor al onze locaties.