Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Duurzame energie ontwikkeling

Als ambitieus team werken we samen naar één gezamenlijk doel: een groene toekomst mogelijk maken. Dit doen we door de ontwikkeling, de bouw en het beheer van zonne-installaties en windparken. Met een ervaren en gemotiveerd Nederlands team creëren we kansen en ondersteunen we initiatieven voor duurzame energie.

Menschen arbeiten gemeinsam

Business Development Manager

De wereld van de energieopwekking maakt een verandering door, en jij maakt er deel van uit. Als Business Development Manager, speel je een actieve en duurzame rol in het vormgeven van het energielandschap in Nederland en Europa door het ontwikkelen van nieuwe zakelijke proposities en begeleid je dit proces van de planningsfase tot aan de uiteindelijke uitvoering.  
De markt voor duurzame energieoplossingen groeit snel. Als spin in het web tussen alle afdelingen wereldwijd is het jouw taak om op verkenning uit te gaan op zoek naar kansrijke projecten, hierover beslissingen te nemen en de voortgang van die projecten te bewaken. Net als jij denken wij vooruit. En als dynamisch, ambitieus team werken we samen naar één gezamenlijk doel: een groene toekomst mogelijk maken in Nederland en wereldwijd.

Menschen arbeiten gemeinsam

Projectontwikkelaar Solar en Wind 

Als integraal onderdeel van de productie van duurzame energie zorg jij als projectontwikkelaar voor de implementatie van nieuwe wind- en zonne-energieparken in heel Nederland en andere technologieën, bijvoorbeeld energieopslag. Je ondersteunt jouw projecten van begin tot eind, d.w.z. van het kiezen van de locaties of aankoop van projecten, de ontwikkeling en tot de uiteindelijke verkoop van de energieparken. Bij ons kun je je ideeën kwijt, krijg je de mogelijkheid tot flexibel werken en maak je deel uit van een geweldig team - bij de grootste producent van duurzame energie in Europa.  

Engineering

De afdeling Project Delivery van Statkraft is verantwoordelijk voor de oplevering van onze zonne-, wind- en waterkrachtcentrales en voor de ondersteuning van onze lokale projectontwikkelingsteams gedurende de ontwikkelingsfase. Tot de verantwoordelijkheidsgebieden behoren onder meer technische aspecten, projectbeheer, inkoop, gezondheid en veiligheid en naleving van voorschriften op sociaal en milieugebied. Binnen deze afdeling is het technisch team voor zonne-energie verantwoordelijk voor het ontwerpen van zonneparken, opbrengstanalyse, due diligence en kwaliteitsborging in alle stadia van inkoop, engineering en installatie.  

Elektroauto auf Straße bei Sonnenuntergang

Randvoorwaarden creëren voor projecten

Hoe kunnen we lokale belanghebbenden overtuigen van de voordelen van onze projecten? Hoe zorgen we voor het juiste regelgevingskader? Wat is het optimale technische ontwerp en de optimale technische inrichting? Is dit project de moeite van het investeren waard? Om een project te laten slagen, zijn veel competentiegebieden betrokken. Daar hebben wij de juiste mensen voor nodig. Vanaf dag één maak je deel uit van een of meer projectteams die jouw advies en ondersteuning nodig hebben op een van deze competentiegebieden met als doel het afleveren van de allerbeste projecten.