Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Met energie voor de toekomst

Achter elke succesvolle onderneming staan werknemers die de basis leggen voor duurzame bedrijfsbeslissingen. Van Human Resources tot Finance & Risk en Legal, jij bent de schakel die een groot netwerk met elkaar verbindt.

Legal

Corporate Legal maakt in de meeste projecten van Statkraft deel uit van het kernteam. Als onderdeel van Corporate Legal zit je dicht bij het vuur en krijg je de kans om een bijdrage te leveren en je stempel te drukken - je bent onze stem. Wij willen een eersteklas-aanbieder van juridisch advies zijn en diensten aanbieden op alle gebieden waarop Statkraft actief is. Wij bieden je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar tegelijkertijd staat grensoverschrijdende samenwerking en teamwerk tussen advocaten in verschillende landen hoog op onze agenda. We zetten ons actief in om één groot team te zijn.

Finance & Risk

Succes is alleen mogelijk op een sterk fundament. Jouw ondersteuning op gebieden zoals risicobeheer, accounting, marktregulering of prestatiemanagement is cruciaal voor het succes van Statkraft op de lange termijn. In een marktsegment dat aan dagelijkse veranderingen onderhevig is, hebben we onze weg gevonden - dynamisch en wendbaar. Als onderdeel van Finance & Risk krijg je een holistisch beeld van al onze bedrijfsactiviteiten, waardoor je actief kunt deelnemen aan processen en jouw stempel erop kunt drukken.  

Human Resources

Van wezenlijk belang voor een goede bedrijfscultuur zijn de mensen die de cultuur dragen en uitdragen. Op jou verlaten we ons om toekomstige talenten te herkennen, hen voor onze onderneming te werven en als werknemer vast te houden. Niet alleen hebben optimale mogelijkheden tot zelfontplooiing voor het personeel een enorme wervingskracht naar nieuwe werknemers toe, ook talenten binnen de poort worden hierdoor gestimuleerd en versterkt. In dit opzicht is niets belangrijker dan het vermogen en de wil om nieuwe uitdagingen aan te gaan en als partners samen op te trekken. Omdat we alleen als groot team tot grote dingen in staat zijn.