Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Voor leveranciers

Statkraft werkt samen met leveranciers die bijdragen aan onze strategische doelstelling om betrouwbare, hernieuwbare en kostenconcurrerende energie te leveren aan onze klanten.

Onze aanbestedingsprocedure zorgt ervoor dat alle inschrijvers gelijk worden behandeld, dat de procedure zelf voorspelbaar is voor alle deelnemers en dat onze beslissingen controleerbaar zijn. Wij kopen duurzaam en verantwoord in en maken gebruik van leveranciers die bereid zijn om te werken in overeenstemming met de Gedragscode voor Leveranciers van Statkraft.

Leverancier worden

Als u een leverancier bent die zich richt op de Noorse, Zweedse of Duitse markt, raden wij u aan u te registreren in het kwalificatieschema Utilities Nordics & Central Europe (UNCE; nutsbedrijven in de Noordse landen en Centraal-Europa). UNCE is een door de EU goedgekeurd kwalificatieschema en leveranciersregister voor de hele Noordse en Centraal-Europese energiebranche.

Als u een potentiële leverancier bent voor onze stadsverwarmingsactiviteiten, dient u in het UNCE-register geregistreerd te zijn om als leverancier in aanmerking te komen.

Voor alle andere landen kunt u contact opnemen met de lokale inkoopafdeling.

Al onze leveranciers worden geacht zich te houden aan de gedragscode voor leveranciers van Statkraft.

 

Contact

U kunt contact met onze collega’s in Oslo opnemen als u vragen hebt over onze inkoopprocedures of over hoe u zich kunt kwalificeren als leverancier van Statkraft.


Gerelateerde content