Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Maatwerkoplossingen

Gerichte aanpak

Grootschalig energie opwekken, leveren en verhandelen vraagt om een gerichte aanpak. Daarbij speelt Statkraft een belangrijke rol in de behoeftes van verschillende partijen op de energiemarkt. We zorgen voor een optimale stroomvoorziening en het afdekken van bedrijfsrisico’s. Samen met u als producent of afnemer maken we oplossingen op maat.

 

Instrumenten voor maatwerk

Als kredietwaardig Noors staatsbedrijf bieden wij oplossingen voor de lange termijn. Dat zorgt voor stabiliteit en zekerheid bij alle partijen. Statkraft doet dat op verschillende manieren:

• Flexibel inspelen op weersveranderingen met de virtuele energiecentrale voor alle hernieuwbare bronnen wereldwijd. Of specifiek voor water met innovatieve waterkrachtcentrales.
• De behoeftes van consumenten en producten nauwkeurig op elkaar afgestemd. Vastgelegd in een Power Purchase Agreement (PPA).
• Afdekken van prijsrisico’s door het kopen en verkopen van energie – en dat in ruim 20 landen.

Altijd een passende oplossing

Elke energieproducent of onderneming heeft andere klimaatdoelstellingen en budgetten of loopt andere bedrijfsrisico’s. Daarom is maatwerk belangrijk om zo efficiënt mogelijk te verduurzamen. Ontdek wat wij voor u kunnen doen.