Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Groene energie inkopen

Energie inkopen bij Statkraft geeft u de zekerheid dat stroom uit hernieuwbare bronnen komt. Dat is extra belangrijk voor grootverbruikers in de industrie of zakelijke branche. U zorgt namelijk intern voor een volledig CO2-neutrale productie en extern voor een overtuigend groen verhaal.

Uw duurzame motor

Met de schone energie die wij opwekken, kan uw bedrijf volop draaien. Statkraft is daarmee de duurzame motor voor uw organisatie. De Garantie van Oorsprong (GvO) verzekert u namelijk dat opgewekte stroom voor 100% afkomstig is van zonne- en windparken of waterkrachtcentrales. Deze werkwijze is bovendien gecertificeerd door de onafhankelijke autoriteit TÜV, dat staat voor de betrouwbaarheid van producten.

Daarnaast innoveren we doorlopend door krachten van energiebronnen nog slimmer te bundelen. Welke energietransitie we ook leiden, bij de inkoop van duurzame energie staat uw bedrijfsbelang voorop. Daarom maken we samen een overeenkomst die aansluit bij de wensen en kansen voor uw bedrijf.

Altijd een overeenkomst op maat

Statkraft werkt al ruim een eeuw aan duurzame samenwerkingen. U kunt kiezen uit zowel korte- als langetermijnovereenkomsten voor de afname van eerlijke stroom, oftewel: Power Purchase Agreements (PPA’s). Samen maken we een PPA op maat waarin wij gestructureerd en zo efficiënt mogelijk stroom leveren.

Daarbij kunt u rekenen op:

  • Flexibele prijsregelingen
  • Minimaliseren van (weer)risico’s
  • Maximaliseren van uw bedrijfsprocessen

Infografik NL_New_Website2.jpg

Constante én eerlijke stroom

We helpen u op weg

Wilt u meer weten over het inkopen van duurzame energie voor uw bedrijf? Statkraft helpt u graag met deskundig advies. Wij kijken naar de wensen van uw organisatie en bieden vervolgens een gunstig tarief.
Bart Berendsen
Business Developer

Gerelateerde content