Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Grip op de toekomst

Wilt u betrouwbaar en efficiënt hernieuwbare energie inkopen voor uw klanten? Of wilt u uw portfolio optimaliseren? Statkraft is uw partner in energie met 125 jaar ervaring.

Als Europa’s grootste producent van groene stroom en belangrijke speler op de handelsmarkt voor energieproducten kennen we de risico’s. Weer, prijs en veranderende regelgeving monitoren we ieder moment van de dag. Daarnaast worden de eisen van klanten steeds hoger. Statkraft onderkent de wensen van alle betrokken partijen en kan u goed helpen met een toekomstbestendige aanpak. Wij nemen bedrijfstaken over, zodat u zich volledig kunt richten op uw klant.

Green up met onze diensten

Met een uitgebreid pakket aan duurzame diensten is ook uw onderneming klaar voor een klimaatvriendelijke toekomst.

Verduurzamen met impact

Opgewekt naar de toekomst

Ambities voor een schonere wereld maken we waar. Zo hebben we al heel veel groene stroom geleverd aan particulieren en industrieën. In 2025 willen we 8 gigawatt (GW) aan energie hebben opgewekt uit wind en zon.

Wereldwijd verduurzamen

Als Europa’s grootste leverancier van schone energie, denken we over grenzen heen. We realiseren parken in Ierland, India en Brazilië. Maar ook in Nederland en natuurlijk moederland Noorwegen: daar staat ons grootste windpark op het vasteland, Fosen Vind.

Slim combineren

Met een zonne- en windpark samen, benut je de grond optimaal. Maar we gaan nog een stapje verder. Zo hebben we batterijen gebouwd in Duitsland en Ierland en ontwikkelden we ons eerste drijvende zonnepark in het reservoir van een waterkrachtcentrale in Albanië. Een slimme combinatie van hernieuwbare energiebronnen.

Bij Statkraft kunnen we uw bedrijf 24/7 voorzien van duurzaam opgewekte stroom

We staan voor u klaar

Wilt u weten hoe we uw bedrijf optimaal kunnen verduurzamen? Statkraft helpt u graag met deskundig advies en gerichte oplossingen.
Bart Berendsen
Business Developer