Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Turkey flag icon
Turkey
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Webinar Samenwerken voor lokale energie

31 mei, 2022

Bij lokale energieprojecten zijn veel partijen betrokken, waaronder de energiecoöperatie, de gemeente en de ontwikkelaar. Elk van deze partijen heeft eigen belangen en capaciteiten. Om die goed bij elkaar te brengen, is samenwerking een vereiste. In juni, als de gemeentecoalities gevormd zijn, organiseert Statkraft een webinar over dit thema: samenwerken voor lokale energie.

Na deze webinar heb je meer inzicht in het perspectief van de verschillende betrokken partijen, wat samenwerking in de toekomst makkelijker maakt. De webinar vindt plaats op 20 juni 2022 en duurt van 15.00 tot 17.00 uur.

In een plenair programma nemen we je mee in de kansen en uitdagingen voor zowel energiecoöperaties als gemeenten. De hele webinar is in handen van gespreksleider en dagvoorzitter Gert-Jan Jansen en Rob Smit (Statkraft). Na de opening volgt een presentatie van Thijs Wentink (HIER/Participatiecoalitie). In twee rondetafelgesprekken gaan we met gasten Thijs Wentink, > Joost van der Stappen (adviesbureau De Schouwsmolen) en Anne ten Brummelhuis (Omgevingsdienst Veluwe IJssel) in op de huidige situatie en ontwikkelingen in de lokale energie en op de samenwerkingskansen. Interactie moedigen we aan: we bieden ruimte om vragen te stellen na de presentatie en tijdens de rondetafelgesprekken.

 

Contact

Willemijn van der Vliet
Communications Manager