Voor bedrijven

Statkrafts jarenlange ervaring op verschillende energiemarkten stelt grootverbruikers en producenten in staat om efficient hun risico’s te beheren.

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige en transparante manier om energie in te kopen, naar het afdekken van prijs- en weerrisico's, of naar het gebruiken van onbenutte flexibiliteit in uw bedrijfsproces, Statkraft heeft oplossingen op maat voor alle soorten organisaties. Wij helpen met het compenseren van CO2-uitstoot en met het verduurzamen van uw bedrijf, zonder uw bedrijfsvoering uit het oog te verliezen.

Als u heeft besloten dat uw organisatie wil verduurzamen, dan kan dat op verschillende manieren. Elke manier heeft een andere impact op hoe uw energie wordt opgewekt, en een andere impact op uw budget.

 

  1. Compenseer uw CO2-uitstoot en vergroen uw stroominkoop met Garanties van Oorsprong (GvO).
  2. Compenseer uw CO2-uitstoot en vergroen uw elektriciteitsverbruik met GvO's van een specifiek, duurzaam project dat aan uw wensen voldoet wat betreft locatie en technologie.
  3. Sluit een meerjarige overeenkomst met een specifiek duurzaam project om GvO's te kopen, liefst voordat het project gebouwd is.
  4. Sluit een meerjarige overeenkomst met een specifiek duurzaam project om GvO's en (een deel van) de stroom in te kopen, nog voordat het project gebouwd is.
  5. Neem zelf het initiatief om nieuwe duurzame capaciteit te ontwikkelen, waar van u zelf afnemer bent.
  6. Statkraft heeft de ervaring en de expertise om u te begeleiden in het (ontwikkel) proces, in de bouw, en bij de exploitatie ervan.